Singapore Airlines

Bemutatkozás

 

A valaha regionális légitársaságként induló Singapore Airlines az elmúlt évtizedekben a világ egyik

vezető utas- és teherszállítójává nőtte ki magát.

2017-ben ünnepelte fennállásának a 70. évfordulóját. Ma modern és fiatal gépparkkal / gépek átlagéletkora 7,5 év/ rendelkezik,

bázisa pedig a szingapúri Changi repülőtér – melyet rendre a világ legjobb repülőterének nyilvánítanak – átszállópontként,

kapuként szolgál Ázsiába és az azon túli célállomásokra.

 

A Singapore Airlines a Star Alliance légiszövetség tagja.

The Singapore Girls

Az örök szimbólum

Hová repülhet velünk?

A Singapore Airlines 38 ország 139 városába szállít utasokat.

 

 

 

Ázsián belül utasaink 30 további városba tudnak eljutni a SilkAir járataival, mely a Singapore Airlines leányvállalata.

 

A Singapore Airlines járatai Budapestről Frankfurt, München, Düsseldorf, Zürich, Párizs, Amszterdam és Isztambul érintésével

repülnek Szingapúrba.

 

 

Európa / 15 város heti 115 járat Ausztrália / heti több mint 130 járat
Thaiföld / heti 85 járat Kína / heti 162 járat
Új-Zéland / heti több mint 18 járat Malajzia / heti 116 járat
Vietnám / heti 36 járat  

 

Modern flottánk

Itt az új Airbus 380!

Az Airbus 380 típusú repülőgép az eddigi legkényelmesebb, legtágasabb és legcsendesebb repülőgéptípus, mely a Singapore Airlines színeiben a repülésnek új értelmet ad.

 A Singapore Airlines a világon elsőként 2007 októberében kezdte üzemeltetni a világ eddigi legnagyobb utasszállítóját, jelenleg a flottájában 18 ilyen gép található. 10 év elteltével a légitársaság összesen 850 millió dolláros beruházással 5 darab új Airbus 380-as gépet vásárolt, melyeket teljesen új berendezéssel és konfigurációval szereltek fel. a Szingapúr - Sydney - Szingapúr útvonalon. Az új konfigurációban 6 lakosztály, 78 business class ülés kapott helyet a felső fedélzeten, a fő fedélzeten pedig 44 prémium turista és 343 turista osztályú utas foglalhat helyet.

Az első új kabinberendezéssel felszerelt A380-as 2017. december 18-án teljesíti első útját a Szingapúr – Sydney útvonalon. A másik négy új A380-ast 2018-ban folyamatosan veszi át a légitársaság.

 

Bővebben

Szingapúr - New York közvetlenül 18 óra 45 perc alatt!

A Singapore Airlines (SIA) októberben elindítja a világ leghosszabb közvetlen kereskedelmi járatát Szingapúr és New York között az új Airbus A350-900ULR ultra hosszú hatótávú repülőgépével. Ez a közvetlen járat biztosítja majd a leggyorsabb utazást a két város között
 

 

Az első járat 2018. október 11-én indul a Newark Liberty International Airport repülőterére. Az első héten három járat közlekedik, 2018. október 18-tól napi rendszersséggel üzemel a járat. A Singapore Airlines flottájában jelenleg 21 darab A350-900 típus van, további 46-ra van megrendelése, mely tartalmazza a 7 darab ultra hosszú hatótávú gépet is. Az első A350-900ULR gépet a légitársaság szeptemberben veszi át, míg a többi az év végéig kerül leszállításra.

 

 

A Singapore Airlines jelenleg napi járatot üzemeltet Frankfurton keresztül New Yorkba (JFK).

További amerikai desztinációi: Houston (heti öt járat Manchesteren keresztül), Los Angeles (napi járat Szöulon és Tokión kersztül), San Francisco (napi közvetlen járat Szingapúrból és napi járat Hong Kongon keresztül)

 

A tervek között szerepel közbenső leszállás nélküli járat a A350-900ULR típussal Szingapúrból Los Angelesbe is..

 

 

Singapore Stopover Holiday

Itt az ideje, hogy meglátogassa Szingapúrt!

 

 

A Singapore Stopover Holiday programunk nagyon kedvezményes szingapúri megállási lehetőséget biztosít minden utasunknak, akik egy Szingapúron túli célállomásra repülnek Singapore Airlines/SilkAir járattal.

 

A Singapore Stopover Holiday csomag a következő lehetőségeket tartalmazza: versenyképes szálloda árat, SIA Hop-on buszok korlátlan használatát, bizonyos Singapore Stopover Holiday csomagok esetén ingyenes belépési lehetőségeket a Sentosa szigetre, az Állatkertbe, a Maláj Örökség múzeumába, az Orchidea kertbe, a Jurong Madárparkba és számos más helyre.

 

Bővebben

 

Kérje ajánlatunkat!

Singapore Airlines Airbus 380 lakosztály


KAPCSOLAT

Singapore Airlines átvette a gyártótól az új B 787-10 Dreamliner típusú repülőgépét