APG AIRLINES (GP-275)

Repülőjáratok Toulouse - Lorient útvonalon

A francia székhelyű „APG, The Network for Aviation Services” megalapította az APG Airlines-t. A légitársaság székhelye Toulouse Blagnac repülőterén található.

 

Az APG Airlines (GP 275) menetrend szerinti járatokat üzemeltet Toulouse és Lorient között. A légitársaság járataira a repülőjegyek az utazási irodáknál és a légitársaság weboldalán egyaránt megvásárolhatók.

 

Az APG Airlines 8 férőhelyes repülőgépén (B 350 Bi-turboprop) francia stílusú VIP szolgáltatást kínál. A menetrend szerinti járatokon túl különjáratok (charter) lekérésére is van lehetőség.

 

Bővebben a légitársaságról

 

 

2020. márciusában az APG Airlines elnyert a IATA tagságot. Sandrine de SAINT SAUVEUR, az APG Airlines elnök-vezérigazgatója így kommentálta ezt a sikert:

"Az APG Airlines csapata több mint egyéves munkája kellett a IATA tagság megszerzéséhez. A mi légitársaságunk kicsi, de csodálatos, ugyanolyan standard és előírás alapján kell dolgoznunk mint a nagy légitársaságoknak. A légi közlekedés területén mindig innovatív APG, partnerségeket alakított ki a légiközlekedési ágazat főbb szereplőivel, például az APG Airlines az elsők között kapta meg az „NDC Capable Level 3” tanúsítványt.

 

APG Airlines képekben