Töréskár biztosítása  Lopáskár elleni biztosítás

Töréskár biztosítása

Collision Damage Waiver


 Töréskár biztosítása (Collision Damage Waiver) a bérelt autók legfontosabb biztosítási eleme. Ez fedezi az autóban okozott kár ellenértékét a bérlés ideje alatt.

A legtöbb országban és a legtöbb szolgáltató esetében létezik egy minimálisan fizetendő összeg, amelyet nem lehet csökkenteni (hasonlóan, mint nálunk, ill. sok más országban is a teljes körű biztosítás esetében). 

 

Bővebben

Lopáskár elleni biztosítás

Theft Protection insurance

Lopáskár elleni biztosítás (Theft Protection insurance) fedezi a bérbeadó költségét az autó teljes vagy részleges ellopása esetére.

A legtöbb országban és a legtöbb szolgáltató esetében létezik egy minimális önrész, amelyet nem lehet tovább csökkenteni (hasonlóan, mint nálunk, ill. sok más országban is a teljes körű biztosítás esetében).

Bővebben

Super CDW és Super TP biztosítás

Ezek a biztosítások teljesen megszüntetik az önrész szükségességét az autó törése vagy ellopása esetében.  Egyes országokban ez a biztosítás a bérlés díjába van beépítve. A legtöbb országban, még ha a biztosítás be is van építve a bérlés díjába, a szolgáltató felszámol a baleset esetére kezelési költséget.

 

Bővebben

Harmadik fél részére okozott kár biztosítása

Ez a biztosítás fedezi a bérlő harmadik félben okozott testi vagy anyagi kárának helyreállítását, amit a bérelt autóval okoz. Ennek a biztosításnak a követelményei országonként különbözőek.

Bővebben

Önrész visszatérítő biztosítás

Excess refund

Az Ofran Autóbérlés- nél lehetőség van egy speciális kiegészítő biztosítás, az ún. Excess Refund, megkötésére,

amely teljes fedezetet nyújt a töréskár (CDW) és a lopáskár (TP) biztosítások önrészének összegére. Az a szerződés, melyet a bérlő és az autókölcsönző cég (a továbbiakban: szolgáltató) az autó felvételekor megköt, nem terjed ki erre a szolgáltatásra. 

 

Az Excess Refund lehetőséget nyújt arra, hogy káresemény bekövetkezte esetén a bérlő visszaigényelje a biztosítási önrész összegét.
 

Bővebben

 

Gumiabroncsok, szélvédő és egyéb kockázatok biztosítása

Tires, Windshields and other coverages

A gumiabroncsok, a szélvédő és egyéb kockázatok biztosítása fedezetet nyújt arra az esetre, ha a bérlőt veszteség vagy kár éri a következő események valamelyikének bekövetkezésekor:

 

  • A bérautó gumiabroncsaiban keletkezett kár.
  • A bérelt autó szélvédőjének vagy tükreinek sérülése.
  • A bérelt autó kulcsainak elvesztése.
  • A bérelt autó tengelykapcsolójának vagy akkumulátorának károsodása.
  • A bérelt autó alvázának sérülése, feltéve, hogy kizárólag közlekedésre kijelölt, kikövezett utakon közlekedtek az autóval.

 

Bővebben

 

Baleset-biztosítás

Personal accident insurance

A baleset-biztosítás (Personal accident insurance - PAI) a bérlő testi épségét biztosítja a bérlés ideje alatt. A legtöbb esetben ez a biztosítás kiterjed a személyes poggyászokra is, amelyek a baleset idején a bérelt autóban találhatóak.

Bővebben

BÉRELJEN AUTÓT!