APG BSP Coordination Services (ABCS)

“Fizess a bevételek arányában”

A Tensi Aviation Kft. a francia székhelyű APG nemzetközi szervezet (www.apg-ga.com) magyar tagjaként a légitársaságok részére kereskedelmi képviseletet és egyéb légitársasági szolgáltatásokat kínál, melyek egyike az úgynevezett ABCS (IATA BSP Consolidator System) rendszer. Az ABCS révén a légitársaságok a szokásostól eltérő költségstruktúrával csatlakozhatnak a világ 110 BSP-jéhez és így mintegy 64.000 utazási irodával kerülhetnek kapcsolatba. 

 

Ezt a terméket az APG és a IATA 1999-ben együttesen alkotta meg, azóta az APG tagjai több mint 250 légitársaságot csatlakoztattak a BSP-hez a világ különböző pontjain. 

 

Az ABCS a “fizess a bevételek arányában” szisztémának köszönhetően a nagyobb légitársaság számára lehetőséget biztosít, hogy a kisebb és távolabbi piacok elérésével addicionális forgalmat realizálhassanak, a kisebb légitársaságok pedig bejuthatnak és értékesíthetik saját termékeiket a nagyobb piacokon is. 

 

Az APG a IATA nevében értékesíti a BSP Programot és szolgálja ki az ügyfeleket, s összekötő kapocsként működik a légitársaság, a helyi BSP iroda és a IATA akreditált utazási irodák között. 

 

Bővebb információ angol nyelven

ABCS programban résztvevő légitársaságok: