A SINGAPORE AIRLINES FOKOZOTT FIGYELMET FORDÍT AZ EGÉSZSÉGÜGYI ÉS BIZTONSÁGI INTÉZKEDÉSEKRE.

 

 

A Singapore Airlines higiéniai és biztonsági előírások változtatásait orvosszakértők, az egészségügyi hatóságok és természetesen az ügyfelek visszajelzései alapján dolgozta ki a légitársaság az utasok és a személyzet egészségének és biztonságának érdekében.


Az utazással kapcsolatos részletes információk, előírások - a beszállítástól a fedélzeten tartózkodáson át egészen az érkezésig – elérhetőek a légitársaság weboldalán – e-brochure-ban, de utazás előtt minden utasnak e-mailben eljuttatják a pontos tudnivalókat.

 

Fokozott higiéniai előírások
A SIA fokozottan ügyel a tisztaságra, az átlagosnál többszöri takarításra és fertőtlenítésre minden helyiségben, ideértve a törzsutasok SilverKris váróját is. A váróban maszkban és kesztyűben dolgozó munkatársak szolgálják fel az ételeket-italokat a korábban megszokott svédasztalos megoldás helyett.

Minden, a SIA csoportba tartozó repülőgép emelt szintű takarításon, tisztítási folyamaton megy át. A gyakran használt, közös területek felületeit -például ablakokat, tálcaasztalokat, fedélzeti szórakoztató rendszer képernyőjét, mosdókat, és konyhákat – speciális, nagy hatású fertőtlenítőszerrel tisztítják, a fejhallgatót, a fejtámlahuzatot, a párnahuzatot, az ágyneműt és a takarókat szintén minden járat után cserélik, tisztítják.

 

A kabinban a mennyezet-padló irányban történő levegőáramlás csökkenti a vírusok és baktériumok terjedésének lehetőségét. A levegő két-három percenként egyébként is frissül. A SIA csoport flottájának minden repülőgépe nagy hatékonyságú HEPA szűrővel van felszerelve, amely a levegőben lévő vírusok és baktériumok több mint 99,9% -át szűri.

A SIA repülőgépek szinte minden mosdója kontaktmentes csapteleppel és antibakteriális kézmosóval van felszerelve. Minden repülés előtt a mosdókat ultraibolya (UVC) fénytisztító eljárással fertőtlenítik.

 

Fedélzeti termékek és kiszolgálás
2020. június 8-tól a SIA csoport minden légitársasága egy úgynevezett CARE Kit csomagot biztosít az utasok számára, amely műtéti maszkot, antibakteriális kéztörlőt és kézfertőtlenítőt tartalmaz, ezzel is segítve a nagyobb komfort és biztonságérzetet.

 

A SIA e-Library szolgáltatása ideális digitális megoldás a nyomtatott újságok, fedélzeti magazin kiváltására.  Az SIA e-library a SingaporeAir mobil alkalmazáson keresztül érhető el, több mint 150 nemzetközi újsághoz, magazinhoz és egyéb olvasnivalóhoz biztosít hozzáférést.

 

További részletek a higiéniai és biztonsági előírásokról

 

További részletek a higiéniai és biztonsági előírásokról