| Regisztráció
Keresés az oldalon

Kiegészítő biztosítás - Excess Refund

A Tensi - Ofran Autóbérlés- nél lehetőség van egy speciális kiegészítő biztosítás, az ún. Excess Refund, megkötésére, amely teljes fedezetet nyújt a CDW, TP biztosítások önrészének összegére. Az a szerződés, melyet a bérlő és az autókölcsönző cég (a továbbiakban: szolgáltató) az autó felvételekor megköt, nem terjed ki erre a szolgáltatásra.

Az Excess Refund lehetőséget nyújt arra, hogy káresemény bekövetkezte esetén a bérlő visszaigényelje a biztosítási önrész összegét.
 
 
 

A visszatérítésre a szükséges dokumentumok benyújtásától számított 30 napon belül kerül sor. A visszatérítés a szolgáltató által meghatározott fizetési kötelezettségnek megfelelő EURO összegben történik. A visszatérítés összege nem haladhatja meg a szolgáltató által kiszámlázott összeget, és semmi esetben sem lépheti túl a 2000 USD-t.

Az Excess Refund szolgáltatást magába foglaló autóbérlések időtartama az autó felvételét követően nem módosítható. Az Excess Refund a szolgáltatási szerződésen feltüntetett vezetőn kívül a bérleti szerződésben hivatalosan feltüntetett minden további vezetőre is vonatkozik.

Hírek

 • Kapacitás bővítés a Singapore Airlines útvonalain

  Ázsiában, Európában és az ausztrál útvonalakon is növeli járatai számát a Singapore Airlines.

  [ tovább ]
 • Új gép az airBaltic flottájában

  A légitársaság átvette a megrendelt 13db CS300 típus első gépét.

  [ tovább ]
 • Rövidített nyitvatartás 2017.május 03.

  Ezúton tájékoztatjuk kedves utasainkat, hogy

  [ tovább ]

Online foglalás

Online parkolás Online biztosítás