South African Airways

FONTOS

A COVID-19 világjárvány terjedése miatt a South African Airways felfüggesztette az összes regionális és belföldi  járatát 2021. június 30-ig, míg a nemzetközi járatokat 2021.október 31-ig,  A legfrissebb információk az üzemelésről a légitársaság honlapján találhatóak. A kialakult helyzet miatt megértésüket és türelmüket kérjük.

Bemutatkozás

 

 

A South African Airways 1998-ban mutatkozott be a magyar piacon, hogy kiterjedt hálózata és járatainak gyakorisága révén Dél-Afrika, sőt az afrikai kontinens egész déli része kényelmesen elérhető desztinációvá váljék a magyar utazó közönség számára.
 
A South African Airways 2020-ben ünnepelte fennállásának 86. évfordulóját. Ma a légitársaság az afrikai kontinens egyikvezető légitársasága, mely már tizennégy egymást követő évben nyerte el a “Legjobb Afrikai Légitársaság” címet.
 
A légitársaságot megalakulásától fogva biztonságos, megbízható és minőségi szempontok szerint kialakított gépparkkal rendelkező légitársaságként tartják számon. A minőség és fejlett technológia iránti elkötelezettségének ékes bizonyítéka, hogy a világon az egyik legmodernebb, átlagosan ötéves flottát mondhat magáénak. A tengerentúli szakaszokat AIRBUS 340-600 / 300 és AIRBUS 330-200 típusú repülőgépekkel, üzemelteti, a flotta-átalakítás következményeként a teljes flotta az AIRBUS típusú gépekre lesz alapozva.
 
2006 óta a Star Alliance légiszövetség teljes jogú tagja. A légiszövetség tagjaként utasainknak 19 légitársaság révén 171 országba van lehetőségük eljutni.
 
Törzsutas programunk, a Voyager a számtalan előnyt kínál tagjai számára, s nem csupán saját járatain, hanem a South African Express, South African Airlink és a Star Alliance légiszövetség tagjainak összes járatán.

 

Flotta

Sawubona A350-900!

A légitársaságot biztonságos, megbízható és minőségi szempontok szerint kialakított gépparkkal rendelkező légitársaságként tartják számon. A minőség és fejlett technológia iránti elkötelezettségének ékes bizonyítéka, hogy a világon az egyik legmodernebb, átlagosan ötéves flottát mondhat magáénak. A tengerentúli szakaszokat AIRBUS 330-300 és a legújabb A350-900 típusú repülőgépekkel, üzemelteti. A flotta-átalakítás következményeként, az A350-900 gépek beszerzésével megkezdődött a négyhajtóműves A340-esek lépcsőzetes leváltása.

2020. február 3-tól a South African Airways a Frankfurt – Johannesburg útvonalon Airbus 350-900 típusú gépet üzemel. Akét osztályos elrendezésben 339 férőhely van a gépen: 30 a business és 309 az economy osztályon. Az economy osztályon belül 63 ülésnél (Economy Plus Seat) nagyobb a sortávolság, ezeket előzetes üléshelyfoglalással lehet választani.  2019 novemberében került be az első kettő Airbus 350-900 típusú gép a South African Airways flottájába, mellyel a légitársaság azóta is a Johannesburg - New York útvonalat repüli.

 

 

Isten hozta Dél-Afrikában!

Sawubona!

A South African Airways járatai Budapestről Frankfurt és London érintésével repülnek  Johannesburgba.
 
Európa és Dél-Afrika között heti 14 járat működik

 

A Dél-afrikai Köztársaságon belül és a régióba kitünő csatlakozások kedvező árakon.


Dél-Afrika:
Bloemfontein, Cape Town, Durban, East London, George, Johannesburg, Kimberley, Mthatha, Nelspruit-KMIA, Phalaborwa, Polokwane, Port Elizabeth, Richards Bay, Upington
 
Afrika:
Abidjan, Accra, Antananarivo, Beira, Blantyre, Brazzaville, Bulawayo, Cotonou, Dakar, Dar-es-Salaam, Douala, Entebbe, Gaborone, Harare, Kasane, Kinshasa, Lagos, Libreville, Lilongwe, Livingstone, Luanda, Lubumbashi, Lusaka, Manzini, Maputo, Maseru, Maun, Mauritius, Nairobi, Nampula, Ndola, Pemba, Pointe Noire
 
Európa:
Frankfurt, London
 
Ázsia:
Dubai
 
Ausztrália:
Perth
 
Észak-Amerika:
New York, Washington
 
Dél-Amerika:
São Paolo

 

 

Kérje ajánlatunkat!

South African Airways bemutatja az új Airbus 330-300 típusú repülőgépét


KAPCSOLAT