APG Airlines (GP-275)

  

KORONAVÍRUS LEGFRISSEBB INFORMÁCIÓ

 

 

A francia székhelyű „APG, The Network for Aviation Services” megalapította az APG Airlines-t. A légitársaság székhelye Toulouse Blagnac repülőterén található.

 

Az APG Airlines (GP 275) menetrend szerinti járatokat üzemeltet Toulouse és Lorient között. A légitársaság járataira a repülőjegyek az utazási irodáknál és a légitársaság weboldalán egyaránt megvásárolhatók.

 

Az APG Airlines 8 férőhelyes repülőgépén (B 350 Bi-turboprop) francia stílusú VIP szolgáltatást kínál. A menetrend szerinti járatokon túl különjáratok (charter) lekérésére is van lehetőség.

 

További információ a légitársaság weboldalán találhatók.

 

 

Bővebben a légitársaságról

 

Kapcsolat Magyarországon:

Tel.: +36 1 999-1466

E-mail: hungary@apg-ga.com

APG AIRLINES mint jegykiállítási platform

 

Az APG Network a saját légitársaságával, az APG Airlines-szal (GP-275)  közösen Interline elektronikus jegykiállítási lehetőséget biztosít a programjához csatlakozott több mint 100 légitársaságra. 

 

Bővebben

 

 

 

2020. márciusában az APG Airlines elnyerta a IATA tagságot. Sandrine de SAINT SAUVEUR, az APG Airlines elnök-vezérigazgatója így kommentálta ezt a sikert: "Az APG Airlines csapata több mint egyéves munkája kellett a IATA tagság megszerzéséhez. A mi légitársaságunk kicsi, de csodálatos, ugyanolyan standard és előírás alapján kell dolgoznunk mint a nagy légitársaságoknak. A légi közlekedés területén mindig innovatív APG, partnerségeket alakított ki a légiközlekedési ágazat főbb szereplőivel, például az APG Airlines az elsők között kapta meg az „NDC Capable Level 3” tanúsítványt.

 

Robin Van Gysel ASSISTANT IET MANAGER APG AIRLINES Ophélie Cherdrong IET MANAGER APG AIRLINES Patrick Xavier IATA Industry Relationship Manager-FR-BE-NL Robert Chad  IATA Area Manager France, Belgium & the Netherlands EUR-Field Offices Sophie Ballandras APG AIRLINES accountable manager Damien Fremond APG AIRLINES Deputy Flight Ops Director

 

Képen látható: 

Robin Van Gysel  ASSISTANT IET MANAGER APG AIRLINES

Ophélie Cherdrong  IET  MANAGER APG AIRLINES

Patrick Xavier IATA Industry Relationship Manager-FR-BE-NL

Robert Chad   IATA Area Manager France, Belgium & the Netherlands EUR-Field Offices

Sophie Ballandras  APG AIRLINES accountable manager

Damien Fremond  APG AIRLINES Deputy Flight Ops Director

Sandrine de SAINT SAUVEUR, President and CEO of APG Airlines

Kérje ajánlatunkat!

APG Airlines képekben