| Regisztráció
Keresés az oldalon

Private jets


Az idő manapság luxuscikké vált

Különösen azoknak, akik igazi nemzetközi stílusban élik az életüket. Töltsön kevesebb időt utazással és több ideje marad a munkára és a kikapcsolódásra.

Béreljen különjáratot, repüljön Charter utasként csodálatos business jet repülőgépeken, melyet senki sem tudna Önnek magasabb színvonalon biztosítani, mint a világ egyik legnagyobb és legelismertebb charter bróker cége, az egyetlen, amely az angol királyi ház hivatalos szállítója kitüntető címmel rendelkezik.

Minden üzletember tudja, a gördülékeny és a gyors ügyintézés mindennél fontosabb.

Tapasztalatok

A 45 éves tapasztalattal rendelkező Air Partner egyéni utasok, és különböző létszámú csoportok részére világszerte szervez charter járatokat. Tudjuk, hogy Ön a biztos siker érdekében, egy költséghatékony és megbízható megoldást keres, s mi egy tökéletes, az Ön igényeire szabott, szakszerű kiszolgálást ígérhetünk.

Személyre szabott szolgáltatások

Üzleti tárgyalásaihoz igazítva Ön választja a repülőteret és a menetrendet és nem fordítva. Vegye igénybe az Ön számára legkényelmesebben elérhető repülőtereket. Repüljön az Ön által meghatározott időben, és így nem kell alkalmazkodnia a légitársaságok nyújtotta menetrendhez. Elkerülheti a zsúfolt repülőtéri terminálokat, a hosszadalmas jegykezelést, csomagkezelést és minden további repülőtéri sorban állást.

 
A repülőgép bérlése lehetővé teszi, hogy a repülés egy olyan élményt nyújtson Önnek, ahol minden csak Önért történik, ahol kényelmesen előkészítheti tárgyalásait, s a megérkezést követően idejét maximálisan üzleti ügyeinek intézésére fordíthassa.

Fokozza a repülés élményét

A repülőgép bérlés lehetővé teszi, hogy saját maga válassza meg útitársait, a lehető legnagyobb biztonságban utazzon és a repülés az Ön igényei szerint kerüljön kialakításra.

A tökéletes repülési élmény eléréséhez különböző extra szolgáltatást is kérhet. Többek között rendelhet businessvárót, feliratoztathatja a repülőgépet saját cége márkajelével, vagy a leszállást követően már a repülőgép lépcsőjétől bérelt autóval utazhat tovább. Komoly tapasztalatokkal rendelkezünk a különleges szolgáltatások biztosítása terén, minden lehetséges, kérései nem okozhatnak meglepetést számunkra.Hírek

 • Kapacitás bővítés a Singapore Airlines útvonalain

  Ázsiában, Európában és az ausztrál útvonalakon is növeli járatai számát a Singapore Airlines.

  [ tovább ]
 • Új gép az airBaltic flottájában

  A légitársaság átvette a megrendelt 13db CS300 típus első gépét.

  [ tovább ]
 • Rövidített nyitvatartás 2017.május 03.

  Ezúton tájékoztatjuk kedves utasainkat, hogy

  [ tovább ]

Online foglalás

Online parkolás Online biztosítás