| Regisztráció
Keresés az oldalon

Konferencia szervezés

Köszöntjük honlapunkon! Nagy megtiszteltetés, ha minket keresve jutott el hozzánk, de akkor is szívből örülünk látogatásának, ha véletlenül akadt ránk a Világhálón! Mindenképpen szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy bemutassuk világunkat, a Tensi csoport kongresszus és incentív szervező részlegét.
 
               

Hívatásunknak tekintjük, hogy minden általunk szervezett rendezvény - legyen az akár egy szűk szakmai találkozó, vagy több ezer fős nemzetközi kongresszus - színesedjen közreműködésünkkel, maradandó élményt kínáljon a résztvevőknek és öregbítse az adott szakma hírnevét.

Napjaink impozáns gyorsasággal fejlődő informatikai lehetőségeit az egyes szakterületek hagyományőrző és –teremtő törekvéseivel ötvözve rendezzük kongresszusainkat a kor kihívásainak megfelelően. A precíz, pontos bonyolítás nálunk CSAK alapfeltétel. Az igazán sikeres rendezvényhez ennél több kell!

Pécsett, a híresen sok kongresszusnak otthont adó városban, és természetesen fővárosunkban, Budapesten tapasztalt, szakképzett Tensi-csapat áll rendelkezésre és várja, hogy a mi szemünkkel láttassa egy egyszerű kongresszus, rendezvény, szimpózium mögött rejlő lehetőségeket.

Hírek

 • Kapacitás bővítés a Singapore Airlines útvonalain

  Ázsiában, Európában és az ausztrál útvonalakon is növeli járatai számát a Singapore Airlines.

  [ tovább ]
 • Új gép az airBaltic flottájában

  A légitársaság átvette a megrendelt 13db CS300 típus első gépét.

  [ tovább ]
 • Rövidített nyitvatartás 2017.május 03.

  Ezúton tájékoztatjuk kedves utasainkat, hogy

  [ tovább ]

Online foglalás

Online parkolás Online biztosítás